Το λάδι Jojoba είναι ιδιαίτερα διεισδυτικό και εξαιρετικό για την τροφοδότηση όλων των τύπων δέρματος.
Θεωρείται κατάλληλο για κάθε είδους δερματικό πρόβλημα και χρησιμοποιείται σε καλλυντικά για την φροντίδα του ώριμου, γηρασμένου δέρματος.
Μαλακώνει εξαιρετικά το δέρμα και τα μαλλιά, και θεωρείται ότι ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος.
Ελαχιστοποιεί τις μικρές γραμμές-ρυτίδες του δέρματος και προλαμβάνει τη δερματική αφυδάτωση. Ελαφρύ αντηλιακό.
